Volg ons
Facebook LinkedIn
Togaf 9.1 Training

Wat is TOGAF®?
TOGAF® staat voor 'The Open Group Architecture Framework'. Het is een wereldwijd geaccepteerde standaard die helpt bij het bouwen van een goede Bedrijfsarchitectuur capability/Enterprise Architectuur (EA). TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om architecturen te creëren voor hun organisaties. TOGAF® is hetzelfde voor bedrijfsarchitectuur/Enterprise Architectuur (EA) als wat ITIL is voor service management, PRINCE2 voor project management en SABSA voor security management. TOGAF® brengt bedrijfsarchitectuur, informatie architectuur en infrastructuur architectuur samen.

Waarom TOGAF®?
Bedrijfsarchitectuur/Enterprise Architectuur is een relatief jong werkveld hoewel een hoop is gebeurd de afgelopen 10 jaar. Er waren veel architectuurmethoden, -technieken en -raamwerken, die voornamelijk waren ontwikkeld door adviesorganisaties en niet publiekelijk beschikbaar waren. Echter is er een trend voor open standaarden. Het TOGAF® raamwerk en modelleertaal ArchiMate zijn goede voorbeelden van deze open standaarden. TOGAF® biedt een aantal unieke karakteristieken die niet of gedeeltelijk gedekt worden door andere methoden. Een aantal voorbeelden zijn het procesmodel, het raamwerk en de technieken om een Bedrijfsarchitectuur of Enterprise Architectuur capability op te zetten en te ondersteunen. 

Training
Om TOGAF® toe te kunnen passen in de praktijk is het volgen van een TOGAF® training met officiële examinatie nuttig. 

BTW vrij voor financieele instellingen en overheid.

Voor Vlaanderen is KMO subsidie beschikbaar voor deze training.

 

Flyer
Voor meer informatie over TOGAF® (o.a. het ADM en deliverables) kunt u onze flyers downloaden.

TOGAF® 9 classroom training v.a. €1799,- Schrijf je nu in

 • Classroom TOGAF® 9 Training

  Classroom TOGAF® 9 Training Vier of vijfdagen interactieve klasikale training, exames tijdens training en direct resultaat.

  Classroom TOGAF® 9
 • eLearning TOGAF®

  eLearning TOGAF® eLearning TOGAF training Foundation en Certified. Probeer eerste modules gratis.

  eLearning TOGAF®
 • Live Online TOGAF®

  Live Online TOGAF® TOGAF 9 online training, vier dagen van 15:00 tot 22:00 en direct certificeren! Live trainer, examen garantie, internationale deelnemers.

  Live Online TOGAF®
 • Trainingsoverzicht

  Trainingsoverzicht Detail overzicht beschikbare trainingen

  Trainingen overzicht

Onze klanten

Pharma Partners Universal Music Group ABN Amro Universiteit Nijmegen Verdonck Klooster & Associates