Volg ons
Facebook LinkedIn
Togaf 9.1 Training

Vragen

 • Is de KMO subsidie beschikbaar?

  Ja The Unit is door de Belgische overheid toegelaten tot de KMO regeling.

  De Vlaamse regering ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen om investeringen te doen in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit initiatief heeft als doel om processen binnen organisaties te verbeteren. Succesvolle organisaties begrijpen namelijk hoe belangrijk het is om in goede opleidingen te investeren. Door te zorgen voor ontwikkeling van de vaardigheden van het personeel, wordt immers groei van de organisatie mogelijk gemaakt.

  The Unit Academy opleidingen zijn erkend door de Vlaamse regering. Dit betekent dat u tot wel 50% korting kunt krijgen op uw opleiding. U vindt meer informatie over hoe het werkt en over de voorwaarden op de KMO-Portefeuille website. 

 • Ik heb een Prometric ID nodig, waar vind ik deze?

  We hebben uw Prometric ID nodig om u te kunnen registreren voor het examen. Een Prometric ID kan worden aangemaakt en verzonden in 3 simpele stappen. Gebruik daarvoor deze pagina:

  Aanmaken Prometric ID

 • Kun je in vijf dagen klaar zijn voor het TOGAF® foundation examen?

  Ja. Dit blijkt onder andere uit onze slagingspercentages: meer dan 90% van de cursisten slaagt in de eerste poging voor het Foundation examen en het Certified examen.
  Door het gebruik van oefenvragen die tijdens de training behandeld worden en eventueel het gebruik van onze gratis app voor het oefenen van examenvragen zult u goed voorbereid het examen ingaan.
  Omdat we het belangrijk vinden dat u naast kennis over TOGAF® ook veel kennis opdoet over Enterprise Architectuur, combineert onze training theorie met praktijkvoorbeelden. Zo bent u klaar voor de examens, maar ook voor het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk!

 • Ik ben verhinderd, hoe verzet ik mijn examen?

  Het telefoonnummer en de procedure om dit te regelen vind u in de email die u van Prometric hebt ontvangen.

 • Zijn er extra kosten voor de examens?

  De kosten voor examens en trainingsmaterialen zijn bij de trainingskosten inbegrepen. Er is geen sprake van verborgen extra kosten. Voor meer informatie over de training en kosten kunt u hier kijken.

 • Wat is de locatie van de training?

  De trainingen worden gegeven op locaties ingericht voor leerdoeleinden. Bij uw inschrijving kunt u aangeven op welke van de volgende locaties u de training wilt volgen:

  • Syndarella building - Zonnebaan 213542 EB Utrecht Nederland
  • Savannah tower - Savannahweg 17,3542 AW Utrecht, Nederland

  De locaties zijn centraal gelegen langs uitvalswegen A2, A12 en A27 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Wat zijn de trainingstijden?

  De training is van 09.00 tot 16.30. Tussen de middag is er een uur lunchpauze. Er wordt tussendoor voldoende rust genomen zodat u de trainingsinformatie goed op kunt nemen. In het geval van TOGAF® Certified training wordt op de laatste trainingsdag examen afgenomen. De training wordt afgerond om 15.00.

 • Zijn er hotels in de buurt van de trainingslocatie?

  Er zijn meer dan voldoende hotels in de omgeving van Utrecht. Cursisten van ons zijn onder andere verbleven in:

  • Hotel Mitland, op 5 minuten van trainingslocatie (buiten het centrum van Utrecht)
  • NH Hotels, op 15 minuten van trainingslocatie (in het centrum van Utrecht)

  The Unit heeft geen contracten lopen met bovengenoemde hotels en baseert zich op bevindigen van cursisten. Indien gewenst kunnen wij de hotelreservering voor u verzorgen. Neem in dat geval alstublieft contact met ons op.

 • Wat is de gewenste voorkennis voor deelname aan een trainingen?

  Onze trainingen worden bezocht door senior enterprise architecten, maar ook door aankomende architecten. Bij voorkeur beschikt u over HBO werk- en denkniveau.

 • Waar vind ik de algemene voorwaarden van de training?

  Deze vindt u op de cursuspagina  onder het inschrijfformulier en kunt u hier bekijken.

 • Bieden jullie ook incompany trainingprogramma's aan?

  Ja, we hebben voor verscheidene grotere organisaties incompany trainingen aangeboden. Kijk voor meer informatie over incompany training (voor een training in TOGAF 9.1®, Architect als Autoriteit, Dragon 1EA Bridge of ArchiMate 2.0) hier. We maken graag een passend voorstel voor u!

 • Bieden jullie ook workshops in TOGAF® of ArchiMate aan?

  Ja. The Unit geeft regelmatig workshops en het is mogelijk voor uw bedrijf een gerichte workshop in elkaar te zetten.

Onze klanten

Wintershall Pharma Partners ABN Amro ING Centraal Justitieel Incassobureau